​DOF, ATRAX 2016 Gold Sponsoru!

Dünya'nın Öncü Firmalarından Olan DOF Robotics, ATRAX 2016 Fuarı'na Sponsor Olarak, Sektörün Türkiye'deki Gelişimine Desteğini Sürdürüyor


Yayımlanma : 31.03.2016
DOF, ATRAX 2016 Gold Sponsoru!

Bu yıl beşincisi organize edilen, Türkiye'nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence- Etkinlik, Park- Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı olan ATRAX'a, Dünya devi firmalar destek vermeye devam ediyor. Eğlence- Etkinlik sektörünü tek çatı altında toplamak misyonu ile yola çıkan ATRAX, alanının öncüsü firmalardan büyük ilgi ve destek görüyor.

Simülasyon sektörünün en başarılı firmalarından olan DOF Robotics, ATRAX 2016 Fuarı'nın ana sponsorluğunu üstlendi. Fuara ve fuar içerisinde gerçekleşecek diğer organizasyonlara da destek sağlayacak olan DOF Robotics, sektörün Türkiye'deki gelişimine katkı sağlamak amacıyla, ATRAX ile işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirecek.

DOF Robotics Hakkında:
DOF Robotics 2006 yılından beri çok boyutları simülasyon sistemleri ve hareket robotları üzerinde çalışmaktadır. Firmanın edindiği tecrübe ve kuvvetli mühendislik altyapısı türünün en iyi çok boyutlu simülasyon makinesini üretmeye olanak sağlamıştır. Uluslararası ve yerel derecelendirme kuruluşlarından ödülleri bulunan DOF Robotics, sadece Türkiye’nin değil Avrupa, Asya ve Amerika Kıtalarının da en hızlı ve dinamik hareket sistemini üretmektedir.

Bugüne kadar 100’ü aşkın kurulumu bulunan DOF Robotics, Uluslararası Eğlence Birliği olan IAAPA üyesidir ve Global Exhibitor ünvanı ile birliğin bütün fuarlarına katılmaktadır.

Dünya’da eşi benzeri olmayan XD sinema makinelerinin geliştirilmesine öncülük eden DOF Robotics, şu an Avrupa, ABD ve Çin gibi büyük pazarlarda kendi alanında önemli bir yere sahip.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.