​Eğlence, Rekreasyon Ve Spor’un En’leri Ödüllendirildi

SHINING STAR ÖDÜLLERİ, 2 Aralık Cuma günü Crowne Plaza Florya’da gerçekleşen gala gecesinde sahiplerini buldu.


Yayımlanma : 11.01.2017
Eğlence, Rekreasyon Ve Spor’un En’leri Ödüllendirildi

Eğlence ve Rekreasyon sektörünün parlayan yıldızlarını ön plana çıkaran, başarıları ödüllendiren SHINING STAR ÖDÜLLERİ,  2 Aralık Cuma günü Crowne Plaza Florya’da gerçekleşen gala gecesinde sahiplerini buldu.

Eğlence, rekreasyon ve spor alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” 2 Aralık Cuma günü içerisinde Crowne Plaza Florya, İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya AVM’nin yer aldığı İstanbul Akvaryum Kompleksinin Gala Gecesi ve Ödül Töreni sponsorluğunda Crowne Plaza Florya’da düzenlendi. Türkiye’nin her yerinden fuarın yıldızları dahil 19 kategoride 137 adayın başvurduğu  yarışmada 25 ödül sahiplerini buldu. Ödül sahipleri, eğlence dünyasının profesyonel isimlerinden, akademisyenlerden ve dernek başkanlarından oluşan 12  jüri tarafından objektif bir şekilde belirlendi.

Bu yıl ATRAX Gala Gecesi ve Shining Star Awards Ödül töreni yankı uyandırdı…

Gala gecesine katılan önemli isimler arasında Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İnebolu Belediyesi Başkanı Engin Uzuner, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yer aldı. Başarılı projeler ödüllerine kavuşurken keman resitali ve Anadolu Ateşi Dans Grubu’nun büyüleyici performansı gala gecesine katılan misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Aşağıdaki linke tıklayarak bu yıl Shining Star Awards- Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri sahiplerini görebilirsiniz.

http://eglenceodulleri.com/shining-star-awards-2016-kazananlar/

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.