​Veliler alışverişe minikler spora

Şehitkamil Belediyesi tarafından miniklere sporu sevdirmek için AVM'lerde kurduğu sportif beceri koordinasyon parkurları çocukları eğlendirirken, velilere ise alışverişin tadını çıkartıyor.


Yayımlanma : 16.03.2017
Veliler alışverişe minikler spora

Sportif projelerine bir yenisini daha ekleyen Şehitkamil Belediyesi, toplumun her kesimine nitelikli şartlarda spor yapma imkanı sunuyor. 5-10 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen 'Önce Öğren Sonra Eğlen' etkinliğiyle hafta sonu alışveriş merkezlerine gelen minik kalpleri mutlu eden bir sürpriz karşılıyor. Gaziantep M1 AVM ve Primemall AVM'de kurulan parkurlardaki etkinliğe 500'e yakın minik sporcu katıldı. Velilerin büyük takdirini kazanan etkinlik, yıl boyunca hafta sonraları misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Miniklere spor alışkanlığı kazandırılıyor

Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, etkinlikle miniklere severek spor yapma alışkanlığı da kazandırdıklarını belirterek, "Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca 2016-2017 eğitim- öğretim yılı yarı tatilinde 4-10 yaş grubuna yönelik düzenlenen Okullar Tatile Minikler Şehitkamil'e etkinliği büyük ilgi görmüştü. Bu etkinlik sonrasında düzenli spor yapma alışkanlığının küçük yaşlara inmesi ve miniklerin eğlenerek spor yapması konusunda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun direktifleriyle belediyemize bağlı spor merkezlerinde, alışveriş merkezlerinde ve okullarımızda 'Önce Öğren Sonra Eğlen' etkinliğine start verdik. Bu etkinlikte alanında uzman eğitmenler nezaretinde katılımcı minik öğrencilerimiz, önce sportif egzersizler yapacaklar sonrasında ise sportif beceri koordinasyon parkurlarında eğlenecekler. Eğitim-öğretim yılı boyunca hafta sonları düzenlenecek bu etkinliğin hafta sonunu verimli geçirmek isteyen öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin vazgeçilmez adresi olacağını düşüyoruz. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için tüm minikleri sporla yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

Öğrenci velileri de memnun

Hafta sonu M1 AVM'de sportif beceri koordinasyon parkurlarına katılan minik öğrencilerin velilerinden Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Erkan Alsu ise organizasyonun çocukların mutlu bir hafta sonu geçirebilmeleri adına özel bir etkinlik olduğunu kaydetti.

Hem öğrencilerinin hem de velileri memnun eden bir etkinlik olduğunu vurgulayan Alsu, "Hafta sonları ağırlıklı olarak zaman geçirmeyi tercih ettiğimiz alışveriş merkezlerinde en önemli amaçlarımızdan biri ailece keyifli zamanlar geçirerek haftaya moralli başlayabilmek. Bu doğrultuda çocuklarımızın eğlenmeleri, sağlıklı kalmaları, sosyalleşebilmeleri en büyük arzumuz. Şehitkamil Belediyemiz, çok özel bir planlama ile tüm bu istediklerimizi karşılayan bir etkinlik organize etmiş ve oldukça başarılı olmuş. Ben katılımcı tüm velilerimiz ve minik öğrenciler adına Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.