​Aydos Patika Koşusu Yine Nefes Kesti

Sporseverler Kartal'da buluştu


Yayımlanma : 28.03.2017
Aydos Patika Koşusu Yine Nefes Kesti

 

7’nci Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirdik. Her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden amatör ve profesyonel sporcuların katıldığı Aydos Patika Koşusu’nda bu yıl da doğa sporları tutkunları, orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter döktü. İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Ormanı’nda Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliğiyle düzenlenen müsabakaya 80 bisikletçi ile 250 koşucu katıldı.

Dereceye girenlere plaket ve hediye çeki takdim edildi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sporseverleri, bu anlamlı gününde yalnız bırakmadı. Etkinliğe 
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Haydar Oğuz ve çok sayıda birim müdürü de katılım sağlayarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

Etkinlik sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz ve Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş dereceye giren sporculara plaket ve hediye çeklerini takdim etti. Düzenlenen koşu yarışlarında erkeklerde dereceye giren ilk üç isim; Ömer Şahin, Selçuk Sabuncu, Ömer Zengin olurken, kadınlarda ise; Aslı Sertçelik, Seda Kurtuldu ve Menekşe Sönmez oldu. Bisiklet yarışlarında erkeklerde dereceye giren ilk üç isim; Gökhan Uzuntaş, Hakan Yayla ve Yılmaz Canpolat olurken, kadınlarda Selen Eryüce birinciliği, Zeynep Özcan ise ikinciliği göğüsledi.

 

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.