​Eylül ayında Çin Guangzhou’da İki Büyük Fuar Var

10-12 Eylül tarihlerinde A Bölgesi 11.GTI Asya Çin Fuarı, Pazhou Kompleksi'nde ise, Çin İthalat ve İhracat Fuarı sahne alacak.


Yayımlanma : 25.06.2019
Eylül ayında Çin Guangzhou’da İki Büyük Fuar Var

Geçtiğimiz yılın fuar sonuç raporuna göre 2018’de gerçekleşen 10. GTI Asya Çin Fuarı 8060 metrekarelik bir alanda 560+ katılımcının ve 141.251 ziyaretçi ağırladı.

Fuara Çin, Avustralya, Rusya, Dubai, Hindistan, Malezya, Japonya, Güney Kore ve diğer ülkelerden, şehir ve oyun endüstrisinde tanınmış şirketler katıldı

Fuar alanında Oyun ve eğlence ekipmanları, çocuk eğlence ekipmanı, eğlence parkı olanakları, VR&AR, mobil oyunlar, çevrimiçi oyunlar, yazılım geliştirme, park tasarımı, çevre dekorasyonu, vb. Olmak üzere, sektörün 20 alanından 1.500'den fazla modern ürün sergilendi. Hong Kong, Macao ve Tayvan gibi dünyanın dört bir yanından profesyonel alıcı ve ziyaretçi ağırlayan fuarda 60'tan fazla ülkeden sektör ilgilisi yer aldı.


Beş kıtada daha fazla bölge ve ülkeden alıcı çekecek olan GTI Asia China Expo 2019'a  ise 600'den fazla üreticinin katılması bekleniyor.

Çin Su Parkı ve Açık Hava Eğlence Ekipmanları Fuarı ise büyük ölçüde Salon 8.1, A Bölgesi, Çin İthalat ve İhracat Fuarı Pazhou Kompleksi'nde görücüye çıkacak.

Fuar, su ve açık hava eğlence ekipmanları, genel park planlaması, ürün ve hizmetleri destekleme ve saha yönetimi dahil olmak üzere su ve açık hava eğlence ekipmanları endüstrisi zinciri için etkili bir iletişim alanı ve işbirlikçi bir platform inşa edecek. Çin Su Parkı ve Açık Hava Eğlence Ekipmanları Fuarı  aynı zamanda Asya Pasifik'teki ülkeler için su parkları ve tema parkları alanında, yeni pazarlar ve iş fırsatları için sektörel network platformu olarak gösteriliyor. 

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.