​Denizli’de Maldivler Keyfi: AquaCity

Sinpaş’ın AquaCity Projesinde, Toplam 210 Bin Metrekarelik Proje Alanı İçerisinde 4 Ayrı Yaşam Seçeneği Yer Alıyor


Yayımlanma : 11.02.2016
Denizli’de Maldivler Keyfi: AquaCity

Maldivler bölgesinden gelen kumu ve suyun bambaşka halleriyle Sinpaş şimdi de Denizli’de. Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş’ın AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.

Suyun huzurlu ve ferahlatıcı dünyasını yansıtan AquaBeach’de Denizlililer kumsal evleriyle tanışıyor. Maldivler bölgesinden gelen özel kumlarla oluşturulacak kumsal ve plaj burada yer alıyor. Kumsalın yanı sıra, palmiyeleri ve tropik ağaçlarıyla tam bir tropik havanın hakim olduğu AquaBeach’de, çocuklar için su kaydırakları ve tüm ailenin birlikte açıkhavada sinema keyfi yaşayabileceği Aqua Cine adlı bir Açıkhava sineması da var.

Uzun ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucu Denizlililerin ihtiyaçları tespit edilerek geliştirilen AquaMansion’da, yalı yaşamı öne çıkıyor. Bu yaşam konseptinde, suya sıfır bir yaşamın ayrıcalığı yalı apartmanları konforuyla buluşuyor. Su kıyısında yürüyüş yollarına, seyir, kıyı teraslarına ve suyun ortasında iki adacığa yer verilen AquaMansion’da, koku bahçelerinden gelen mis gibi çiçek kokuları da evlerin içine kadar uzanıyor.

Sinpaş’ın temalı yaşam projelerinde aileler ve çocuklar için geliştirdiği birbirinden farklı sosyal yaşam olanakları ve özel donatılar, Denizli AquaCity’deki renkli yaşamın da merkezinde yer alıyor.

Konutların içindeki yaşamla birlikte çevredeki yaşamı da öne çıkaran projede, dileyen sakinler plaj voleybolunun keyfini ve heyecanını yaşarken, dileyenler BeachCafe’nin iskelesinde ya da göl kenarında sakin bir köşede oturup yorgunluğunu atabilecek. Kıyı ve seyir terasları, bungalovlar, göl kenarlarında yürüyüş yolları, çardaklar, açıkhava sineması, dilediğiniz her vakit spor yapabileceğiniz AquaFitness Park, çim teraslarda hamak keyfi ve daha birçok sosyal olanak, AquaCity’deki hayatı renklendiriyor.

AquaCity çocuklar için de tam bir cennet. Kumsalda çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları dahi düşünülmüş durumda. Yine çocuklar için, küçük korsanlar, su kaşifleri gibi temalı parkların yanı sıra ahşap oyun grupları da proje bünyesinde yer alıyor.

Yorumlar


Sadece üyeler yorum yapabilir.
[Giriş Yap] & [Üye Ol]

Henüz yorum yapılmamış.